Home Knin Stariji pioniri Dinare u finalu županijskog kupa

Stariji pioniri Dinare u finalu županijskog kupa

418
0 Shares

Danas je na stadionu Dinare odigrana polufinalna  utakmica županijskog nogometnog kupa za starije pionire u kojem su se sastali Dinara i Zagora. Kao što smo izvijestili na portalu, iste ekipe su odigrale prije nekoliko dana utakmicu koju je Dinara dobila 6:0. Međutim, gosti su došli u izmijenjenom sastavu sa nekoliko novih igrača.

Sam ulaz Zagore u utakmicu je bio puno agresivniji u odnosu na subotu, što je malo u početku iznenadilo domaćina. Ipak, unatoč agresivnosti gostiju Dinara je golom Glavočevića povela sa 1:0, nakon čega je Zagora postala još agresivnija. Krajem poluvremena igrač Zagore je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i iz penala je Tomić pogodio za 2:0 s kojim rezultatom je završilo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu su gosti smanjili na 2:1 isto iz jedanaesterca. Potom je Dinara stisnula i nakon kornera je igrač Zagore sam sebi dao gol, te je kasnije golom Jurić – Ćivre utakmica završila 4:1 pobjedom Dinare, pri čemu je drugo poluvrijeme bilo puno kvalitetnije i sadržajnije od prvog.

Slijedeću srijedu  se igra finale županijskog kupa u kojem se sastaju Dinara i Murter i ta utakmica će biti odigrana na stadionu ispod tvrđave. O točnom vremenu odigravanja utakmice ćemo vas obavijestiti na vrijeme na Feralu.

 

Feral News, Ž.T.

0 Shares