Home Lifestyle Što i kako ove zime?

Što i kako ove zime?

394
0 Shares

Ova zima nas čeka sa svojim blagim, umjerenim i ženstvenim bež nijansama.  Poneki kontrast će donijeti malo crne ili bijele boje, no najčešće ćemo je gledati u kombinaciji sa zlatnim ili crnim šljokicama. Sve što se svjetluca je nama ženama uvijek IN. Sada ću malo glumit, nama jako dragog, modnog mačka i dati par primjera za zimske kombinacije. Što poslovne, tako i one za izlaske. Krećemo.

1. Kombinacija za poslovne žene

Crne hlače dubokog struka će se jako dobro slagati sa bež košuljom muškog kroja. Najčešće su kragne i manžete košulja usklađeni sa nakitom. ”Zlatni lanac” oko vrata je postao pravi hit ove sezone. Cipele na punu petu će stajati super na crne hlače sa bočnom atletskom prugom. No, tu su i suknje koje ne smijemo zaboraviti. Pencil suknja sa peplum dodatkom će izazvati svaki pogled na poslovnim sastancima vrijednim divljenja.

6mango CBN901532RDSIV__13608_zoom

2. Izazovna žena koja voli izlaske

Ovogodišnja zima pruža mnoge solucije za izbor odjeće za tulumarenje. Od dubokih kožnih suknji pa do uskih hlača s uzorcima koje idu na svaki odabir, lako je se spremiti za provod. Uska košulja koja se kopča ”do grla” će savršeno izgledati uz šljokicavu, duboku pencil suknju i dugački lančić.
Uz hlače s uzorkom, najbolje je odjenuti jednostavnu i jednobojnu majicu.

slika112 url

3. Svakidašnja ”lady”

Ove zime su, kao i prošle, hit džemperi koji sežu tik ispod stražnjice, šlampavi i obješeni. Kao da vise preko ramena. Oni se najbolje slažu sa kožnim tajicama. Do sada gumene čizme ili UGG-sice su zamjenjene čizmama do gležnja, kaubojskog izgleda.
Do izražaja dolaze i raznobojni karirani šalovi, koji svaki styling čine bogatijim.

3Chic-and-Cozy-Oversized-Sweater

Nadam se da će vam nešto od ovoga pomoći u odabiru svog svakodnevnog izgleda. Sve je dostupno i lako nabavljivo. Današnji savjet je- ne griješite u bojama, i ne žurite u odabiru. Sretno!

 

Autor: Feral, K.M.

0 Shares