Home Crna kronika Strava: U šumi kod Vrlike našli su mrtva tijela muškarca i žene

Strava: U šumi kod Vrlike našli su mrtva tijela muškarca i žene

978
google earth
0 Shares

Neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu iz Splita čiji je nestanak prijavljen prije tri mjeseca. Navodno im se trag izgubio nakon što su prodali stan u Splitu- navodi 24sata
Nekoliko stotina metara od ceste Kijevo-Vrlika u petak ujutro pronađeni su leševi žene i muškarca čiji je identitet za sada nepoznat. Na istom mjestu je tijekom tri mjeseca bila parkirana Opel Corsa splitskih registracija pa policija pretpostavlja da su se muškarac i žena služili tim vozilom. 

– Na predjelu Kolovrati već duže vrijeme bilo je parkirano osobno vozilo i policijski službenici su danas, zajedno s pripadnicima HGSS krenuli pretraživati teren. Oko 12 sati u neposrednoj blizini automobila zamijećena su dva leša u visokom stupnju raspadanja. Nije se mogla procijeniti ni dob ni spol preminulih, a pretpostavlja se da se radi o ženskoj i muškoj osobi. Tijela će biti prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik gdje će biti napravljena obdukcija. Tek se utvrđuje postoji li veza između automobila i tijela – rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu iz Splita. Navodno im se svaki trag izgubio nakon što su prodali stan u Splitu.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

Izvor: 24sata

0 Shares