Home Knin SUTRA MTB utrka “3. Uspon na Dinaru”

SUTRA MTB utrka “3. Uspon na Dinaru”

211
8 Shares

U nedjelju će iz Knina krenuti rekreativna MTB utrka “3. Uspon na Dinaru” u organizaciji Biciklističkog kluba Adrion Oros.

Utrka će krenuti s glavnog gradskog trga nakon čega će natjecatelji uz pratnju policije kroz grad Knin stići sve do mjesta Guge od kuda će krenuti utrka u dužini 16,3 kilometara.

Svoj broj u nedjelju moći ćete preuzeti od 09:30 do 10:30 sati na trgu Ante Starčevića u Kninu, a startnina za utrku iznosi simboličnih 50 kuna unutar kojih dobivate i majicu na poklon, a na cilju vas očekuje ručak i piće.

Prijave za utrku su otvorene na https://www.stoperica.live/races/128

Trasa uspona prolazi cestom od Guga do Brezovca, a mogu se prijaviti svi natjecatelji i rekreativci koji imaju tehnički ispravan bicikl i kacigu.

Organizatori očekuju natjecatelje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije i nadaju se da će oni uz međusobno odmjeravanje snaga uživati u prirodi koja ih okružuje te ističu kako je glavni motiv organizacije utrke približavanje ljepota planine Dinare. Rekord staze drži Antonio Barać (Meridiana Kamen Team) pa će tako za rušenje rekorda do cilja trebati stići za manje od 57 minuta koliko trenutno iznosi Baraćev rekord.

Sve informacije o utrci možete saznati na facebook stranici Biciklističkog kluba Adrion Oros ili na http://www.xczld.info/novosti/uspon-na-dinaru-2019/

Piše: Marko Pehar, BK Adrion Oros

8 Shares