Home Auto/Moto Suzuki Extrigger koncept je malenog električnog dvokotača (foto)

Suzuki Extrigger koncept je malenog električnog dvokotača (foto)

595
0 Shares

uzi678

Uz nekoliko konceptnih automobila Suzuki na Tokio Motor Show doprema i dvije studije dvokotača. Jedna od njih je koncept Extrigger kojim Japanci najavljuju dolazak malenog dvokotača sličnog Hondi Grom. Za razliku od Hondina mališana Suzukijeva studija koristi usluge elektromotora preuzetog od skutera e-Let kojeg Suzuki prodaje u Japanu…

Da na sebi nema Suzukijeve oznake za koncept Extrigger lako bismo pomislili kako dolazi iz Hondina Tabora. Dosta, ovaj maleni električni dvokotač vrlo je sličan Hondi Grom koja se kod nas prodaje po cijeni od 26.800 kuna. Osim što je očita razlika električni motor koji ga pokreće dodatni odmak od Hondina primjerka donose mu aluminijski okvir i bežična povezivost s ostalim primjercima ovog modela.

Iako izgleda više kao igračka nego pravi dvokotač konceptni Extrigger uistinu je pravi motocikl. Naziv je Suzuki složio od Electric Cross(X)over i riječi Trigger. Planira li brand ovu studiju pretvoriti u proizvodni primjerak trenutno nije poznato, barem do salona u Tokiju gdje će on biti predstavljen.

0 Shares