Home Knin Teniski klub “Kralj Zvonimir” Knin realizirao nabavu mobilne kućice!

Teniski klub “Kralj Zvonimir” Knin realizirao nabavu mobilne kućice!

555
150 Shares

Teniski klub “Kralj Zvonimir” Knin u sklopu provedbe projekta  “Tenis sport za mlade” broj: UP.02.1.2.01.0009, financiranog iz europskog socijalnog fonda, realizirao je nabavu pokretne mobilne kućice opremljene svim potrebnim sadržajima.

Kretanje unutar mobilne kućica, kao i pristup do iste i do teniskih terena i tribina prilagođeni su i za osobe sa invaliditetom. Naime, partner Teniskom klubu na ovom projektu je Udruga osoba sa invaliditetom „Sveti Bartolomej“, te je na provedbi ovog projekta do sada uključeno petnaest korisnika iz udruge našeg partnera.

Treneri iz Teniskog kluba u sklopu svog školovanja na Hrvatskom institutu za kineziologiju Zagreb proći će i posebnu obuku za rad s djecom i mladima s invaliditetom, što je iznimno bitno za provedbu ovog projekta kao i za buduću suradnju između Teniskog kluba i Udruga osoba sa invaliditetom „Sveti Bartolomej“.

Projekt: Tenis sport za mlade (ukupne vrijednosti 950.231,02 kuna) financiran je u potpunosti iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Poziva: Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Kontakt za više informacija:

Teniski klub “Kralj Zvonimir” – Knin
Adresa: Šeperova 4, 22300 Knin
OIB: 07688526916
Mato Jelić, predsjednik
Mobitel: 091/793-0836
E-mail: matojelic76@gmail.com

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sponzorirani članak

150 Shares