Home Aktualno Teška prometna u Kistanjama, poginule dvije mlade osobe

Teška prometna u Kistanjama, poginule dvije mlade osobe

1987
0 Shares

Noćas oko 0:20 došlo je do prometne nesreće u Kistanjama gdje su smrtno stradale dvije osobe, vozač i putnik iz osobnog vozila javili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Do prometne nesreće je došlo na način da 23-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka iz smjera sjevera u smjeru juga, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (desni nedovoljno pregledan zavoj), uslijed čega izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje udara u rubni kamen i prometni znak te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred. Automobil Volkswagen zatim udara u drugi rubni kamen, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gdje se okreće natrag na kotače.

Od siline udaraca i zadobivenih ozljeda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mjestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Knin, dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na liječenje.

0 Shares