Home Aktualno Topla zima uz Agro Herc: vreće peleta po jedinstvenoj cijeni od samo...

Topla zima uz Agro Herc: vreće peleta po jedinstvenoj cijeni od samo 4,59 eura!

352
0 Shares

Poljocentar Agro Herc, vaš pouzdan partner za vrtni i kućni asortiman proizvoda, ponosno objavljuje da sada nudi pelete po jedinstvenoj cijeni od samo 4,59 eura po vreći od 15 kg!

Kao vodeći dobavljač vrtnog i kućnog asortimana proizvoda u Kninu, Poljocentar Agro Herc posvećen je pružanju najboljeg kvaliteta proizvoda i usluga po najboljim cijenama. Naša široka ponuda proizvoda uključuje sve što vam je potrebno za njegu i održavanje vrta, kao i proizvode za kućne ljubimce i domaćinstvo.

Za nas, zadovoljstvo kupaca je od najveće važnosti, pa smo odlučili ponuditi najpovoljniju cijenu peleta u Kninu. Peleti su izvrsna alternativa klasičnom ogrjevu i predstavljaju učinkovit i ekološki prihvatljiv način grijanja za vaš dom. Izrađeni su od komprimiranih drvnih ostataka, što znači da ne samo da stvaraju dodatnu toplinu u vašem domu, već također pridonose očuvanju okoliša korištenjem prirodnih resursa.

Izuzetna cijena peleta od samo 4,59 eura po vreći od 15 kg neće dugo trajati, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku za uštedu pri kupnji peleta. Naši peleti visoke kvalitete savršeni su za svaki kućanstvo i osiguravaju optimalnu učinkovitost, bez obzira na veličinu prostora.

Posjetite nas u našem dućanu na adresi Gospina 1 u Kninu i iskoristite našu jedinstvenu ponudu peleta po cijeni od samo 4,59 eura po vreći od 15 kg. Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona na broj 095 6555 975 ili putem e-pošte na agroherc10@gmail.com. Vaš pouzdan partner za vrtni i kućni asortiman proizvoda – Poljocentar Agro Herc!

Sponzorirani članak

0 Shares