SHARE

U nedjelju je odigrano 9.kolo 2.HMNL-Jug MNK Kijevo Knin  protiv MNK Torcida Split u Splitu na Gripama. Splićani su slavili rezultatom 3:2 s tim da je Kijevo dobilo dva crvena kartona. Sporan je drugi karton kao i nedosuđena  kazneni udarac.

Objavu MNK Kijeva prenosimo u cijelosti:

Ovo što se danas događalo na Gripama velika je sramota! Naši dečki nisu igrali bajno,ali nisu ni zaslužili da ih se ovako pokrade! Kijevo nikada nije tražilo domaćinsko suđenje ili nešto slično, Kijevo samo traži pošteno suđenje. Zar je teško dobiti pošteno suđenje? Krenimo redom. Poluvrijeme 2:0!

Imamo loptu napadamo,stvaramo šanse,ali ne zabijamo. Na drugoj strani dvije kontre domaćina i dva gola za veliku prednost od 2:0 na poluvremenu! Nastavak otvaramo sjajno i odmah nakon dvije minute igre smanjujemo na 2:1! I onda preuzimamo inicijativu, imamo jako puno prilika,ali realizacija nam je u ovom susretu zakazala.

Šest minuta prije kraja kontra domaćina, igrač Torcide prolazi Palavru(lopta mu bježi te nije više pod kontrolom) ovaj ga ruši kao posljednji igrač, Babić vadi crveni karton. Nepunu minutu nakon toga novi crveni karton za Kijevo! Matić radi jedan sasvim običan prekršaj za žuti karton,ali Babić vadi CRVENI karton! Klupa je skočila,svi protestiraju no „gospodin“ nema sluha ni za koga.

I onda šlag na tortu današnje utakmice. Trinaest sekundi ne dosuđeni čisti penal za našu ekipu. Jurjević je pucao, igrač Torcide ide u klizeći start. lopta ga pogađa u ruku. Čisti penal,ali NE! „Gospoda“ u crnom nisu vidjeli i zaista nisu mogli vidjeti, stajali su na čak dva metra od lopte! Utakmica je završila rezultatom 3:2 za Torcidu!
Nakon utakmice Babić je jednom našem igraču rekao: „Nisam vidio ruku,ali i da jesam to ne bi bio penal“. Pa da! Otkad je igranje rukom u vlastitom šestercu penal za protivničku ekipu?!

Drugi sudac današnje utakmice Mujan prišao je našim momcima i rekao: „Stvarno mi je žao“. I što nama znači vaša isprika? Hoće li nam to vratiti bod(ove), hoće li nam to izbrisati crvene kartone koje su dobili Palavra te Matić? Naravno da neće.

„Gospodo“ Vedran Babić i Ivan Mujan, u Kninu više niste dobrodošli!