Home Aktualno U petak 2. KNINO- kino na otvorenom – „Playmobil Film“

U petak 2. KNINO- kino na otvorenom – „Playmobil Film“

112
0 Shares

Grad Knin i Turistička zajednica Grada Knina i ovaj petak pripremaju zabavu na otvorenom za naše najmlađe. 2.“KNINO- kino na otvorenom“ donosi vam projekciju animiranog filma „Playmobil Film“ koji će se prikazivati 16.07. u parku kod kružnog toka, s početkom u 21:00 sat.

Svi ljubitelji animiranih filmova su pozvani da ponesu dekice, udobno se smjeste i uživaju u ljetnoj zabavi na otvorenom. Ulaz je besplatan!

SADRŽAJ FILMA:

Kada njen mlađi brat Charlie neočekivano nestane u magičnom, animiranom svijetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla odlazi u potragu kako bi ga vratila kući. Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorječivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i karizmatičnim agentom Rexom Dasherom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Charlie ubrzo shvate, da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo što kada vjerujete u sebe!

0 Shares