Home Aktualno Studijsko putovanje u sklopu projekta „Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej“

Studijsko putovanje u sklopu projekta „Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej“

232
SHARE

U sklopu projekta „Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej“, projektni tim i ciljana skupina na projektu bili su od 11.02. do 16.02. na studijskom putovanju u Njemačkoj i Hrvatskoj. Ovo putovanje je predstavljalo nadopunu teorijskog znanja koje je ciljana skupina dobila kroz edukacije u sklopu projekta.

Na studijskome putovanju projektni tim i ciljana skupina su dobile uvid u rad društvenih poduzeća u Njemačkoj, koja ima dugogodišnju uspješnu tradiciju društvenog poduzetništva. Također, obišla su se i dva uspješna društvena poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i to u sklopu poziva „Poticanje društvenog poduzetništva“. Ukupna vrijednost projekta je 491.313,40 kuna, od kojih su 436.521,12 kuna ili 88,84% ukupne vrijednosti projekta bespovratna sredstva Europske unije. Nositelj projekta je Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej” Knin, a partner na projektu je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Osnovni cilj projekta je osnivanje društvenog poduzeća udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“.

Za više informacija kontaktirajte:
Vlado Arežina – voditelj projekta
Knin, 4. gardijske brigade 3.
Tel: 022 663 312
Fax: 022 664 900
E-mail: uosisbknin@gmail.com; bartolomej.knin@gmail.com
Web: www.uosisb-knin.hr

Sponzorirana Objava