Home Aktualno Učenici i djelatnici OŠ dr. Franje Tuđmana organizirali akciju prikupljanja pomoći za...

Učenici i djelatnici OŠ dr. Franje Tuđmana organizirali akciju prikupljanja pomoći za I. OŠ Petrinja

189
0 Shares

Kraj prvog polugodišta ove školske godine, za stanovnike Sisačko-moslavačke županije značio je samo jedno – strah i neizvjesnost.

Razoran potres pogodio je spomenuto područje čije se posljedice osjećaju i danas. Gubitak doma i svega onog brižno čuvanog te prije svega bezbrižnosti, obilježio je ne samo stanovnike tih područja nego i sve nas koji smo bespomoćno promatrali.

Suosjećajući sa ljudskom nevoljom, osjetili smo i mi kao škola i kao pojedinci, potrebu pomoći.

Učenici i djelatnici naše škole organizirali su akciju prikupljanja pomoći za I. OŠ Petrinja koja je dostavljena 29. ožujka 2021. Na ovaj način  smo željeli našim kolegama i učenicima na pogođenom području pružiti ruku prijateljstva i podrške. Željeli smo pokazati kako nisu sami i kad našu svakodnevicu prodrma realnost života, u ljudima se probudi borbenost duha i brige za druge.

Nadamo se kako će nadolazeći blagdanski dani za učenike i djelatnike I. OŠ Petrinja proteći mirno te da će simbolična novčana i materijalna pomoć koju su naši djelatnici i učenici s roditeljima prikupili, barem malo uljepšati nadolazeće praznike. 

Učenici, djelatnici i ravnatelj I. OŠ Petrinja, Robert Groza od srca zahvaljuju na prikupljenim sredstvima i šalju velike pozdrave svim učenicima i djelatnicima naše škole. 

0 Shares