Home Aktualno Upravljanje karijerom – Online edukacije

Upravljanje karijerom – Online edukacije

222
0 Shares

Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR te partner na projektu Pučko otvoreno učilište Knin nastavili su s edukacijom o osnovama poduzetništva u sklopu provedbe projekta „Upravljanje karijerom“ održavanjem virtualnih edukacija o osnovama poduzetništva.

Poštujući upute i preporuke nadležnih stožera civilne zaštite, održane su virtualne edukacije o osnovama poduzetništva u kojima su sudionici projekta sudjelovali korištenjem tableta financiranih iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Provedenim edukacijama o osnovama poduzetništva stručnjaci iz različitih područja poduzetništva pružili su ciljanoj skupini informacije o temeljnim elementima poduzetništva radi poticanja na osnivanje i razvoj poduzetništva na području grada Knina.

U nastavku provedbe projekta provest će se osposobljavanje dijela sudionika projekta za zanimanja monter suhe gradnje i soboslikar/ličilac.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt za više informacija:

Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR
Martićeva 73, 10000 Zagreb
OIB: 70737991692
www.hrcentar.hr
Saša Jurković, predsjednik udruge
E-mail: kontakt@hrcentar.hr

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Sponzorirani članak

0 Shares