Home Aktualno Završen projekt Movens developmenta “Ulaganje u stroj za precizno lijevanje dijelova”

Završen projekt Movens developmenta “Ulaganje u stroj za precizno lijevanje dijelova”

117
0 Shares

Movens development j.d.o.o. je osnovan 2019. godine te obavlja usluge preciznog lijevanja i brze izrade prototipa za kupce na području Šibensko-kninske županije i okolice. Kroz projekt „Ulaganje u stroj za precizno lijevanje dijelova“ koji je sufinanciran iz fonda za regionalni razvoj, nabavljen je stroj za precizno lijevanje u pijesku. Završeni projekt tvrtke MOVENS DEVELOPMENT osigurat će učinkovitu slugu malom i srednjem poduzetništvu na području Šibensko-kninske županije, ali i RH u cjelini, putem nabavke stroja za precizno lijevanje sa kojom će poduzeće učvrstiti vlani položaj na tržištu, olakšati pristup znanstvenicima, vještinama, partnerima, te si na taj način povećati efektivnost i rentabilnost poslovanja.

Podaci o projektu  

Ulaganje u stroj za precizno lijevanje dijelova, kodni broj KK.08.2.1.14.0055 iz Poziva za dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava „Razvoj poduzetništva u Gradu Kninu“, referentna oznaka: KK.08.2.1.14

 Projekt se sastoji od tri aktivnosti: Nabavka stroja za precizno lijevanje dijelova, aktivnost upravljanja projektom te aktivnost promidžbe i vidljivost. Projektne aktivnosti omogućiti će jačanje konkurentnosti Movens developmenta na tržištu te povećati broj zaposlenika/ca.

 Glavni je cilj, kroz ulaganje u stroj za precizno lijevanje dijelova, povećati gospodarsku aktivnost poduzeća i poboljšati konkurentnost na području grada Knina. Projekt ima za cilj jačanje konkurentnosti poduzeća i pozicioniranje na tržištu uklanjanjem problema:

– manjak kvalitetne opreme

– zapošljavanje zaposlenika/ice na rok 3-5 godina

– slaba razina promocije i prodaje

– manjak znanja o izradi i provedbi projekta

– uvođenjem, odnosno ponudom inovativnih rješenja u poslovnom okruženju kroz korištenje najmodernije tehnologije i trendova poslovanja.

Ukupna vrijednost 553.241,66 kn, iznos od 470.255,41 kn sufinancira Europska unija

 Provedba projekta započela je 12. lipnja 2019., a završava 23. ožujka  2021.

KONTAKT:

e- mail movens.development@gmail.com

web: https://movens-development.hr/

0 Shares