Home Knin Završene pripreme članica TK Olympic u zagrebačkoj Dubravi

Završene pripreme članica TK Olympic u zagrebačkoj Dubravi

121
SHARE

Članice Taekwondo “Olympic” Knina odradili su četvernodnevne pripreme za predstojeća natjecanja u Taekwondo klubu “Dubrava”.

Napomenu bih, kako je Ela Jelić već kvalificirana na Europsko juniorsko prvenstvo, dok ostale tri članice Matea i Ivona Jelić te Anđela Mrša svoju šansu još trebaju iskoristit.
Matea za sada ima zlato sa prvog od ukupno tri kvalifikacijska turnira te najveću šansu za nastup na Europskom kadetskom prvenstvu, ali ni druge dvije članice nisu daleko od istog i držimo im fige.

Upravo smo završili zadnji, od ukupno šest treninga u prethodna četiri dana.
Zahvalio bih se prije svega Lidiji Katalinić-Špoljarić, glavnoj trenerici i predsjednici TK Dubrava, koja nam je omogućila ove “mini” pripreme. Zahvalio bih se još Tomislavu Karauli, mom dugogogodišnjem prijatelju i kolegi iz “naših dana” Hrvatske nacionalne selekcije i sudjelovanja na europskim i svjetskim turnirima.
Još bi uputio zahvale atletskom treneru Igoru Čordašu, treneru jedne od naših najuspješnijih atletičarki, Andree Ivančević, koji je sa curama odradilo kondicijski trening na atletskoj stazi.
I najveće zahvale idu mojim prijateljima Renati i Guti Cicvarić, koji su uspupili svoj stan našim curama, i tako nas ostavile bez komentara, zato VELIKO HVALA 

Cure su na super odrađenim jakim treninzima za nagradu dobile kupanje na Bazenskom kompleksu Svetice i odlazak u cinestar na jedan fimić 🙂

Sve u svemu, ugodno s korisnim odrađeno, jako lijepe uspomene i nova poznanstva nosimo sa sobom u naš Knin.

Stipe Jarloni, TK Olympic, Knin