Home Knin Završni turnir ženske odbojke prvenstva županije za mlađe uzraste u Kninu

Završni turnir ženske odbojke prvenstva županije za mlađe uzraste u Kninu

379
SHARE

U nedjelju, 15.06. je u Kninu održan završni turnir Šibensko – kninske županije za najmlađe uzraste u ženskoj odbojci na kojem je sudjelovalo više od stotinu djece.

slika-03Ono što je ovo natjecanje od običnog malog turnira pretvorilo u odbojkaški spektakl su gosti koji su zahvaljujući treneru kninske ekipe posjetili naš grad. Kao posebni gosti su tu bili Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, Senna Ušić, osvajačica lige prvaka, CEV kupa (pandan Europskoj ligi u nogometu) i članica hrvatske odbojkaške reprezentacije koje je ostvarila plasman na svjetsko prvenstvo.

Tu su bili i Željko Potočki, izvršni direktor HOS-a te Juraj Jogunica, direktor ženske reprezentacije. Uglavnom, krema hravtske odbojke je posjetila grad. Sve to u organizaciji i na poziv odbojkaškog entuzijaste, predsjednika odbojkaškog saveza Šibensko–kninske županije Zdravka Bužonje, koji je Senni Ušić poklonio sliku vrata kninske tvrđave koju je naslikala članica kninskog odbojkaškog kluba Marija Matić.

U punoj dvorani OŠ Domovinske zahvalnosti, navijanje djece i borbenost ekipa su pridonijeli tome da i djeca i gosti budu oduševljeni atmosferom u i oko dvorane. Gosti su bili zadovoljni organizacijom, entuzijazmom, a naposljetku što je iznimno važno i sa našim gradom.

slika-02Budući da je ipak ovo bilo natjecanje, evo i rezultata: Učenici od I – V razreda: 1. OK Šibenik – Dolac; 2. OK Mladost 2000 Knin, 3. OK Vodice – Vodice Mlađi kadeti: 1. OK Vodice – Vodice; 2. OK Mladost 2000 Knin, 3. OK Šibenik – Meterize Građanima Knina je manje poznato da je zahvaljujući Bužonji u Kninu gostovala reprezentacija Hrvatske u prijateljskom susretu sa reprezentacijom Francuske, a g. Barač je obećao da će u slučaju dobrog rezultata na svjetskom prvenstvu hrvatska reprezentacija opet doći u naš grad.

Feral news, Željko Tomljenović